Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHOVATELEM NEJEN ŠELEM NA JEDEN DEN

Jste milovníci zvířat? Máte rádi přírodu a vycházky? Pak je tohle zážitek přesně pro vás.

     Nabízíme celodenní program, u kterého poznáte, co obnáší být chovatelem kočkovitých šelem, polárních lišek a dalších zvířat. Program zahrnuje zážitek „Seznámení se šelmami“ a „Krmení šelem“. Budete součástí každodenních činností, které patří do života s kočkovitými šelmami a ostatními zvířaty (draví ptáci, lamy, polární lišky, ale i psi a kočky), celkem jich poznáte 56. Vyslechnete si také výklad o chovu zvířat v zajetí a zkušený chovatel vám odpoví na všechny vaše dotazy. Užijte si den v přítomnosti krásných šelem a dalších chlupáčů.

. Záleží pouze na vás, nakolik se aktivně zúčastníte prací okolo zvířat. Můžete se s námi podílet na veškeré činnosti, nebo můžete pouze přihlížet, poslouchat náš výklad o chovu a užívat si relax mezi zvířaty.

     Oproti programům „Ošetřovatelem“ nabízených zoologickými zahradami, u nás budete u všech činností (úklid i krmení) přímo ve výbězích šelem a polárních lišek.

     Zážitek se uskutečňuje celoročně, v zimních měsících (listopad až únor) zkrácenou formou.

dsc04051.jpgdsc06543.jpg

  

 

  Program začíná mezi 9,00 až 10,00 hodin (dle ročního období a domluvy) krátkým školením o chování u šelem a následuje dopolední péče o šelmy a ostatní zvířata (kočky, psi, poníci, lamy, draví ptáci, polární lišky), krmení šelem a úklid výběhů.

     V polední přestávce vám zajistíme oběd. V letních měsících můžete využít i náš 10-ti metrový venkovní bazén se slanou vodou, ze kterého můžete pozorovat šelmy ve výbězích. Oběd i nealkoholické nápoje jsou součástí ceny.

     Odpoledne je možnost procházky se shetlandskými poníky a psy samojedy krásnou okolní přírodou (Přírodní chráněný park Bobrava) a následují další činnosti u zvířat (úpravy výběhů, zábava se zvířaty), někdy i veterinární úkon.

     Program končí mezi 16,00 až 17,00 hodin dle ročního období.

dsc01670.jpgdsc01674.jpg

dsc01677.jpgdsc03310.jpgdsc04027.jpg

  

 

 

dsc03259.jpg

 

 

 

 

 

 

polarni-liska-na-web.jpgdsc08521.jpgdsc08999.jpg

 

 

 

 

 

 

dsc07539.jpg

 

Cena programu je 11.990,- Kč. Platí pro 1 osobu a doprovod další osoby. Oba si můžou zážitek užít za stejných podmínek. Cena je včetně DPH, nezahrnuje dopravu na místo konání. Tato cena je platná v hlavní sezóně od 1. dubna do 30. září. Mimo sezónu od 1.10. do 31.3. je cena 9.990,- Kč.

     Vhodné sportovně pracovní oblečení a pevná obuv, v létě plavky a ručník Pracovní a ochranné pomůcky zajistíme. Věk od 18-ti let, v případě dospělého doprovodu dle domluvy.

    Fotodokumentaci zážitku zajistíme fotografiemi v digitální podobě. Parkování v rámci uzavřeného objektu.